Over TransMissie training & advies

Welkom op de site BeoordelingsTraining.nl van Trans Missie training & advies B.V. Adviseren en trainen rondom de HR cyclus (plannings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken) is één van de speerpunten van Trans Missie.

Trans Missie deelt op deze site instructievideo´s en video´s waarin je je gespreksvaardigheden kunt testen. Verder worden blogs geschreven over veel voorkomende vragen over beoordelings- en functioneringsgesprekken. Je bent welkom om te reageren op het aangeboden materiaal. Het materiaal is ontwikkeld dankzij alle vragen en ervaringen van duizenden cursisten.

 

Trans Missie levert succesvolle maatwerktrainingen aan vooral hoog opgeleide professionals. Een training staat nooit op zichzelf, maar is slechts één instrument in het geheel van instrumenten dat leidt tot verandering. Trans Missie traint zonder franje en brengt de boodschap terug naar de kern. De trainingen worden op maat gemaakt en sluiten aan bij  de belevingswereld van de deelnemers en zijn zeer praktisch van aard.

TransMissie verzorgt maatwerktrajecten op het gebied van:

  • Leidinggeven (o.a. jaargesprekken, resultaat-en ontwikkelingsgesprekken, beoordelen)
  • Adviesvaardigheden
  • Communicatie
  • Onderhandelen
  • Klantgerichtheid
  • Backdoor selling

Oprichter van TransMissie is Jan Jacob de Groot (r), zeer ervaren trainer en adviseur. In veel gevallen werkt hij samen met trainingsacteur Eugène Ligtvoet (l).  Jan Jacob heeft trainingen verzorgd in 18 landen in Europa, Azië, Midden-Oosten en  Afrika.

 

Eerder verschenen blogs. Regelmatig worden nieuwe blogs toegevoegd.