Training Client Intimacy

Tebodin

Beste deelnemers,

Binnenkort vindt de training Client Intimacy plaats. Ik ben jullie trainer. Deze webpagina bevat een opdracht vooraf (huiswerk!!), informatie voor de training en materiaal achteraf en een opdracht achteraf.

Opdracht vooraf

De opdracht vooraf bestaat uit:

  1.  Het invullen van de vragenlijst over adviesstijlen (download)
  2.  Het invullen van onderstaand intakeformulier.
Hieronder zal ik na de training handouts uploaden.

Handout Presentatie training Client Intimacy

Opdracht achteraf.

Het doel is om na de training het geleerde in de praktijk te brengen. Om dit bewuster te doen ga je:

  1. Een coach zoeken binnen Bilfinger Tebodin. Dat is (een meer senior) iemand die niet in de hiërarchische lijn zit, maar die bij voorkeur wel zicht heeft op jouw werk. Je schrijft een “pitch” waarmee je de ander overhaalt op jou op het toepassen van het geleerde te coachen. Je mag deze ook al voor de training benaderen.
  2. Samen met de coach (maar jij komt met een voorstel) bepaal je wat je van het geleerde wilt uitproberen in de praktijk, en hoe en wanneer je dat bespreekt met je coach. Zorg dat je binnen 14 dagen dit toepast en niet uitstelt.
  3. Bespreek samen met de coach hoe het is verlopen, wat goed ging, wat nog beter kon. Mogelijk geeft je dit nieuwe leervragen voor andere trainingen. Je kunt de coaching dan beëindigen, maar als het van beide kanten bevalt, kun je dit ook op een door jullie te bepalen vorm voortzetten.

 

Tot binnenkort,

 

Met vriendelijke groet

 

Jan Jacob de Groot

Trans Missie training & advies
Stadhouderslaan 2
1405 GB BUSSUM

tel 06 55 13 16 17

janjacob@transmissietraining.nl

  • Stijl 1Stijl 2Stijl 3 
  • Dit formulier kan je helpen je leervragen te ontdekken: https://beoordelingstraining.nl/wp-content/uploads/2023/03/Sterke-en-zwakke-vaardigheden-als-adviseur-t.b.v.-intake.pdf
  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.