Wie geeft als eerste feedback?

Hierboven zie je een fragment van de e-learning “Het betere gesprek” die gaat over functionerings-en beoordelingsgesprekken.

In de coronatijd heb ik een uitgebreide e-learning gemaakt die ik sindsdien inzet in combinatie met mijn training. Door deze interactieve video is het rendement van de training voor de deelnemers hoger en voor mij is het een extra bron van inkomsten. De reacties zijn erg positief.

Wil jij ook e-learning kunnen aanbieden aan jouw klanten met jouw look & feel?  Dat kan. De e-learning bestaat uit interactieve video waarin de kijker keuzes kan maken en zijn eigen leerpad kan kiezen en het kan aanpassen aan zijn eigen tempo.

 

 

 

 

Wil je naar aanleiding van deze e-learning dat er contact met je wordt opgenomen, bijvoorbeeld omdat je deze e-learning samen met jouw training aan je klanten wilt aanbieden, vul dan het onderstaande formulier in.

Neem contact met me op