Jan Jacob heeft ons geholpen om onze plannings-, evaluatie- en beoordelings-cyclus met waardevolle, scherpe en vooral praktische tips te verbeteren. Zijn training werd dan ook zeer gewaardeerd door de managers.

Jan-Ede Brijker
Hoofd HR Gemeente Súdwest- Fryslân

 

Trans Missie training on Performance Management impressed us in multiple levels. Jan Jacob has a strong ability to transform the ideas and direction into creative targets. The reviews were wonderful, the participants from UAE and Jordan enjoyed getting a message in an entertainment way which gives me an excellent experience. Enjoyable and very productive well worth participating in.

Mathew Samuel
Area HR Manager Middle East / Gulf States
BAM Higgs & Hill LLC / BAM International Abu Dhabi LLC

 

Je denkt dat je wel weet hoe je een goed beoordelingsgesprek moet voeren, maar deze training was voor ons allemaal een echte eye-opener. Dit gaat absoluut de kwaliteit van de gesprekken sterk vergroten en er ook voor zorgen dat we als leidinggevenden er op een zelfde manier in staan.

Wim Kuiper Voorzitter van de Besturenraad

 

“Eindelijk een training, waar we duidelijke handvaten krijgen”. Tijdens de training leert een leidinggevende te reageren op verschillende  reacties van een medewerker tijdens een beoordelingsgesprek. Het “box denken” helpt de leidinggevende niet mee te gaan in deze reactie, maar te blijven bij het onderwerp en juist te gaan naar zijn/haar ontwikkelpunten.

Antje Westerink  HR consultant Tebodin consultants & engineers

Ik wilde de training door HR adviseurs laten verzorgen, maar na het volgen van de training van Jan Jacob ben ik daarop teruggekomen

Nynke Jansen  v.h. directeur HR  TU Delft

Het ombuigen van weerstanden (mensen die verplicht op training zitten) naar nieuwsgierigheid en actieve participatie is een kwaliteit die Jan Jacob beheerst.

mr. W.E. (Wilma) Grimmelikhuijsen  Universiteit Utrecht

Jan Jacob maakt zaken heel praktisch en zo eenvoudig dat ik ze jaren later nog kan reproduceren.

Rob Cozzi director HR van Radboud University Nijmegen

De samenwerking bij de voorbereiding van de training en de tussentijdse evaluatiegesprekken zijn altijd even prettig en constructief geweest

Peter Scholts  UvA  Faculteit NWI – Personele Zaken

Zeer zinvolle training die met veel humor en kennis van zaken aan de man wordt gebracht.

Veronique Bremers Hoofd P&O Faculteit Rechtsgeleerdheid VU