E-learning t.b.v. NWO (Groep A)

Beste deelnemers aan de training R&O-gesprekken,

Binnenkort  treffen we elkaar voor de R&O training. Ik ben jullie trainer en ik kijk uit naar de kennismaking en de training.

Met NWO-academy hebben we 3 verschillende programma’s voor leidinggevenden van NWO gemaakt. Jij maakt deel uit van de groep leidinggevenden met ervaring met dit soort gesprekken, maar je bent nieuw als het gaat om de NWO-R&O systematiek. Daar concentreren we op.

Om onze tijd zo effectief mogelijk te besteden heb ik een korte e-learning voor jou (kost je hoogstens 10 à 15 minuten en een intakeformulier).

Daarnaast vind je onderaan deze pagina een e-learning over de gesprekstechniek. Die kun je gebruiken als naslagwerk, maar ook vooraf bestuderen. De gesprekstechniek maakt geen onderdeel uit van de training, tenzij er vragen over zijn. Voor ervaren leidinggevenden is het onderdeel Wie geeft als eerste zijn visie op het functioneren? De medewerker of jij? (module 3) meestal een eye-opener en ook het onderdeel omgaan met negatieve feedback geeft vaak nieuwe inzichten. Je komt daar via de menu button (de hamburger linksboven). De video is interactief, dus je kunt navigeren middels te klikken op onderdelen of knoppen. De verkorte versie is een snelle samenvatting.

Onder de e-learning vind je een intakeformulier. Zou je die willen invullen en versturen?

 

Tot binnenkort.

Met vriendelijke groet,

 

Jan Jacob de Groot

Achtergronden e-learning

1. E-learning (10 à 15 minuten)


NWO Intakeformulier training R&O (ervaren leidinggevenden)

2. E-learning gesprekstechnieken (naslagwerk of als opfris vooraf)