E-learning voor NOVA

Beste Conny,

In mijn voorstel verwijs ik naar onderstaande e-learning die ik ontwikkeld heb over de gesprekstechniek voor het betere gesprek. Deze video laat ik starten bij het geven van negatieve (kritische) feedback en het omgaan met reacties daarop. Dit wordt door veel leidinggevenden ervaren als lastig. Dit onderdeel heeft veel parallellen met de reacties op een negatieve visie van de manager op de kandidatuur. Sommige reacties zullen in dat kader ooit gegeven kunnen worden, maar het model blijft relevant. Ik zou in de opdracht vooraf een instructie schrijven waardoor de herkenbaarheid toeneemt.

Je kunt via de menuknop linksboven alle onderdelen bekijken. Het is een hele uitgebreide e-learning. Er zit meer dan 3 uur materiaal in.

Ik stel voor dit gedeelte van deze e-learning ter voorbereiding op een training in te zetten, maar ook als naslagwerk.

Groet,

Jan Jacob

E-learning gesprekstechnieken voor het betere gesprek:

 

.

Met vriendelijke groeten,

 

Jan Jacob de Groot

Trans Missie training & advies
Verdilaan 7
1272 EA HUIZEN

tel 06 55 13 16 17

janjacob@transmissietraining.nl

www.beoordelingstraining.nl